Asociația Curtea Veche sprijină lectura prin campania #timpulsacitim

Curtea Veche, una dintre cele mai mari edituri din România, specializată în publicarea de cărți reprezentative ale literaturii române și străine, acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană, terapie familială și de cuplu, științe sociale și politice, psihologie, sănătate și nutriție etc., prin amabilitatea d-nei Director Irina Arsene, a derulat joi, 24 octombrie 2019, cu elevii Colegiului Național C. D. Loga din Timișoara un proiect educațional menit să contribuie la încurajarea lecturii în rândul tinerilor. Într-o atmosferă destinsă, cei peste 300 de elevi liceeni participanți s-au exprimat cu privire la cauzele care au dus la scăderea interesului pentru lectură și au identificat posibile soluții pentru încurajarea cititului.

La finalul activității, în sala festivă, grație unei consistente sponsorizări venită din partea surorilor Cioclov, stabilite ca medici în SUA, ele însele absolvente ale acestei școli, au fost distribuite gratuit participanților 2000 de cărți ale editurii Curtea Veche. O parte dintre acestea vor constitui fondul de premiere a elevilor la sfârșit de an școlar.

Mulțumim Editurii Curtea Veche pentru încercarea de a readuce în centrul atenției nevoia și importanța lecturii, dar și doamnelor doctor Cioclov care, cu generozitatea ce le caracterizează, au făcut posibilă donația de carte.