Steve Brown în vizită la Colegiul Național C.D. Loga

Miercuri, 27 martie 2019, Colegiul Național C.D. Loga a avut onoarea de a găzdui o întâlnire a elevilor din clasele terminale cu faimosul producător britanic de muzică Steve Brown.

Descoperit de Sir Elton John, Steve Brown a colaborat în cursul îndelungatei sale cariere cu numeroase talente artistice din lumea muzicală, incluzându-i pe: Freddie Mercury (Queen), George Michael (Wham!), The Cult, ABC, Alison Moyet, The Alarm, The Manic Street Preachers și lista poate continua cu mulți alți compozitori și artiști de talie mondială.

Producatorul britanic a susținut în sala de festivități a Colegiului Național C. D. Loga, în fața elevilor claselor a XI-a și a XII-a, o prezentare cu tema: Internetul ucide arta adevarată.

Steve Brown a fost prezentat în deschidere de către Vlad Arimia, absolvent al Colegiului Național C.D. Loga, promoția 2017, în prezent student în Londra la University College London, specializarea ”Neuroscience”. Apoi, Kristian Karadja, tot absolvent al Colegiului C.D. Loga, fost coleg cu Vlad și actualmente stundent la U.M.F.T. Victor Babeș, a povestit pe scurt întâlnirea cu Steve și susținerea pe care o are din partea lui în indeplinirea visului lui: MUZICA.

Au urmat relatări fascinante, sfaturi neprețuite, povești excepționale cu personaje de top. Steve Brown, celebrul Steve, ne-a purtat prin viața lui, prin alegerile făcute, care au dus într-un final la succesul deplin.

Savuroase și pe placul tinerilor au fost poveștile despre faimosul Freddie Mercury, care poreclea fiecare persoană după bunul său plac.

La sfârșitul discursului, Steve a răspuns întrebărilor și a pus la dispoziția celor interesați datele de contact. Asigurându-ne că am fost gazda perfectă, Steve Brown a promis că va mai reveni la Loga.